Werken met mij?

Door echt even stil te staan, de diepte in te gaan, kom je weer in verbinding met jezelf en met elkaar.

Door mijn jarenlange ervaring binnen zowel het onderwijs als coaching heb ik geleerd dat het nodig is om echt naar binnen te keren, te zoeken naar die verbinding met je ware zelf. Om vanuit daar ook weer in verbinding te komen met de ander. 

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik de situatie met al zijn verschillende facetten in kaart breng. We gaan onderzoeken waar de oorsprong ligt van hetgeen waar jullie tegenaan lopen.

 

 

Hoofd

Door kennis te maken met je eigen gedachten en overtuigingen leer je waarom je de dingen doet zoals je ze doet en hoe je ze anders zou kunnen doen.

Hart

In contact komen met je gevoel, leren vertrouwen op wat je diep van binnen weet zorgt ervoor dat de dingen weer vanzelf kunnen gaan. 

Lijf

Jouw lijf is zo wijs, je mag er alleen nog naar gaan luisteren en goed voor gaan zorgen zodat je weet wat het je vertelt.

Vanuit het verleden werken we ons samen een weg naar de situatie zoals hij nu is. We onderzoeken wat er allemaal van invloed is op de onrust binnen jullie gezin

En we kijken naar wat er nodig is om hier verandering in aan te brengen. Daarbij kijken we naar wat er gebeurt binnen je hoofd, je hart en je lijf. Wanneer deze drie in balans zijn zul je merken dat er ruimte is voor magische stappen! 

Welke opties zijn er?

Een intensief traject waarin jullie grote stappen zullen zetten als gezin.

Meer weten?

Online werken aan de rust en harmonie in jezelf en binnen je gezin. 

Meer weten?

Heel veel gratis informatie zodat je zelf aan de slag kan met je zelf en je gezin.

Meer weten?
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.