Mijn verhaal

Toch bijzonder wat je als klein meisje allemaal al weet.

Al als meisje van 6 jaar wist ik zeker, ik wilde juffrouw worden. Ergens moet ik toen op onbewust niveau al geweten hebben dat daar mijn missie in dit leven ligt. Het van betekenis kunnen zijn voor kinderen.

En dat is ook precies wat ik mijn gehele werkende leven heb getracht te zijn, van betekenis voor kinderen. Ik heb in het (speciaal) onderwijs gewerkt, voornamelijk met kinderen in de middelbare schoolleeftijd met gedrags- en psychiatrische problemen. Ik heb als docent, leerkracht, IB-er en ambulant begeleider gewerkt. En dit heb ik altijd met heel veel plezier, liefde en overtuiging gedaan.

Er kwam echter een punt waarop mijn lijf mij tot halt riep. Ik kwam thuis te zitten met heftige rugklachten en werd op een gegeven moment zelfs afgekeurd om te werken. Als ik achter terug kijk dan had de Nicole van nu de Nicole van toen zoveel kunnen leren waardoor dat wellicht niet zover had hoeven komen.

Op dit moment kan ik écht zien dat wat er toen gebeurde, niet voor niets is gebeurd. Want ik ben mijn missie blijven voortzetten, maar dan in een andere vorm. En die vorm heeft zich langzaam gevormd tot de Gezinstherapeut. Waarin ik echt op een heel diep level ven betekenis kan zijn voor kinderen. Door met ouders en kinderen samen te werken bereik je zulke magische dingen voor het kind en zijn gezin. Ik ben iedere dag weer dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. 

En het mooie vind ik dat ik naast alle mooie gezinnen helpen ook voor mijn eigen kinderen zo'n waardevolle verandering ben doorgegaan. Door echt aan mezelf te werken, echt die diepte in te gaan, kan ik nu voor hen ook een andere moeder zijn dan dat ik tien jaar geleden had kunnen zijn.

 

Soms weet je als ouder even niet meer hoe je verder moet.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek neem ik de tijd om echt even met jullie mee te kijken naar wat voor jullie wellicht de beste weg zou zijn om weer vooruit te komen als gezin. 

Dit gesprek vindt plaats telefonisch of via zoom.

Vul je gegevens in en we plannen een vrijblijvende kennismaking in!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.