Video Poster Image

Misschien herken je je wel in het volgende:

 

Je ziet het al een tijdje, jouw kind voelt zich echt niet fijn. Hij is vaak boos, verdrietig en weet niet goed hoe hij dit kan uiten. Eerst was het nog wel te doen, je dacht 'het zal wel een fase zijn'. Maar steeds vaker voel je, 'dit kan niet de bedoeling zijn'.

En natuurlijk heb je zelf echt al geprobeerd om hem te helpen. Want je ziet heel goed dat het geen onwil is maar echte onmacht.

Ook vanuit school komen er misschien signalen, jouw kind zit helemaal niet lekker in z'n vel. Maar wat nu?

Na een hoop zoekwerk ben je uitgekomen op deze pagina. De pagina van GEZINSMAGIE. Ligt hier dan misschien het antwoord? 

Wanneer je merkt dat je toch iedere keer weer uitkomt op deze webiste dan is het misschien tijd om eens contact op te nemen!

Vraag hier je vrijblijvende Magic Meeting in!

'Jouw kinderen hebben jou niet voor niks uitgekozen als ouder'

Je mag hier écht op gaan vertrouwen

Ontdek de magie van jouw gezin waarbij:

 

 • Iedereen zichzelf kan zijn.

 • Vertrouwen de basis is van alles.

 • Jullie écht op elkaar kunnen steunen.

 • De dagen meestal soepel verlopen.

 • Je weet en voelt wat je kinderen nodig hebben van jou als ouder.

 • Jouw kinderen weten wat ze kunnen doen als het even niet zo lekker voelt vanbinnen.

 • Iedereen de ruimte heeft om goed voor zichzelf te zorgen.

 • Je kinderen zich moeiteloos ontwikkelen.

 • Je er op durft te vertrouwen dat je het juiste doet wanneer het even toch niet zo soepel loopt.

 • Jullie elkaar aanvoelen, elkaar kennen, elkaar kunnen helpen wanneer nodig.

VOOR WIE IS GEZINSMAGIE BEDOELD?

 

 

 • Jouw kind zit niet lekker in zijn of haar vel.
 • Je merkt dit doordat er steeds vaker ontploffingen van emoties zijn. Je kind trekt zich terug en er is steeds lastiger écht verbinding te krijgen met elkaar.
 • Jij weet als ouder niet goed hoe hier mee om te gaan, je merkt dat het je wat onzeker maakt.
 • Je bent een beetje de verbinding kwijt geraakt met jouw OER-weten als ouder.
 • Jullie hebben al ontzettend veel gepraat samen. Misschien ook al andere dingen ingezet om dit om te draaien maar tot zo ver met niet genoeg resultaat.
 • Je bent je er van bewust dat er meer facetten meespelen dan alleen jouw kind, dat zowel jij als andere personen in haar omgeving hier van invloed op zijn.
 • Je raakt als ouder wanhopig omdat je het echt even niet meer weet.

Herken je je in één van deze punten? Weet dan dat je het niet helemaal alleen hoeft te doen! Je hoeft niet door te blijven tobben.

Toeval bestaat niet toch? Ik geloof er in dat je niet voor niets op deze website terecht bent gekomen. Ergens voel je al dat dit de plek is die je gaat helpen om die magische stappen te gaan zetten binnen jouw gezin.

Vertrouw hier maar op en plan meteen een magische meeting in zodat we kunnen voelen of het echt geen toeval was dat je hier bent uitgekomen! 

 

Ik wil die Magic Meeting om kennis te maken!
HOE ZIET EEN

GEZINSMAGIE 

TRAJECT ERUIT?
 • Een vrijblijvende Magic Meeting waarin we kennis maken, voelen of er een klik is en bespreken wat jullie hulpvraag is.
 • Een uitgebreide kick off vragenlijst die je meteen aan het denken zet.
 • Een kick off sessie van 2,5 uur waarbij we meteen de diepte in duiken samen.
 • Een mega waardevol cadeaupakket vol met prachtige spulletjes die jouw proces ondersteunen.
 • Zes 1 op 1 sessies waarin we samen gaan werken aan hetgeen waar jullie als gezin tegen aan lopen. 
 • Non-stop coaching via whats-app.
 • Een jaar lang toegang tot mijn online GEZINSBOOST programma. Door dit programma naast GEZINSMAGIE te doorlopen kunnen we in onze sessies meteen naar de kern komen.
 • Toegang tot de online community waarin je ook de support van andere ouders mag ervaren, waarin je live sessies bij kan wonen en waarin je ook al je vragen kwijt kan.
 • Het gehele traject is zowel offline als online te volgen. 

Toen ik in 2017 startte met mijn praktijk had ik nooit durven dromen dat het zou uitdraaien tot zoiets moois. Na 10 jaar onderwijs, een aantal pittige jaren op fysiek vlak en een flink revalidatie traject begon ik mijn praktijk als kindercoach. 

Ik voelde eigenlijk al snel, er is meer nodig dan alleen met de kinderen aan de slag gaan. Maar dat is wel wat ik kende, met kinderen werken. In mijn jaren in het speciaal onderwijs was het altijd mijn kracht om die connectie aan te gaan met kinderen, échte verbinding maken. Ik voelde nu aan alles, hier moeten de ouders ook nog meer bij betrokken worden. 

Tijdens de vele opleidingen, curssussen en training die ik volgde ontstond langzaam het idee van de Gezinstherapeut. Een ontwikkeling binnen mijn praktijk waarbij ik niet meer alleen de kinderen wil begeleiden maar ook de ouders hierin een grote rol geef. Doordat zij samen met hun kind de uitdaging aangaan om écht de diepte in te gaan, ontstaat er magie! 

Dat is dan ook waar dit traject voor mij voor staat. Die magie van jouw gezin weer terug vinden. Want ieder gezin heeft zo zijn eigen magie. Ieder gezin heeft weer nét wat anders nodig om die magische stappen te kunnen zetten.

Er is bijna niks wat ik liever doe dan samen met jullie op deze magische reis gaan!

En ja je leest het goed, ik zeg bijna niks. Want naast dit prachtige werk heb ik ook een heel mooi gezin met twee jonge kindjes, een hele lieve partner en een teckel met al zijn fratsen.

Sinds ik zelf ook moeder ben geworden merk ik dat ik naast alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, nu een nóg waardevollere bron van kennis heb. Namelijk het OER-weten wat iedere ouder in zich heeft. 

En deze oneindige bron van kennis is er geen waar je voor geleerd moet hebben, maar wel eentje waarvoor je bij jouw innerlijk weten moet kunnen. Ik vind het prachtig om te zien wat er ontstaat wanneer ouders leren voelen en vertrouwen op deze kennis.

Ik word vaak omschreven met woorden als liefdevol, krachtig, humor, praktisch en daarnaast vind ik het heel mooi om deze kwaliteiten te verweven met een stukje spiritualiteit.

Ik kijk er naar uit om te zien welke magie ontstaat binnen jouw gezin!

 

Liefs Nicole 

"Het gaat (sinds we bij jou zijn geweest) erg goed met ons en ik denk dat ik daarom de behoefte voel om dit met je te delen. We zijn echt een andere weg ingeslagen. De gesprekken en oefeningen met jou hebben ons echt aan het denken gezet. Er is geen sprake meer geweest van een escalatie. Ik wil je graag bedanken voor wat je voor hem en dus ook voor ons hebt gedaan!!"

Mama van een pittige puber

"Nicole voelde meteen heel warm en welkom. We hebben het traject als zeer prettig ervaren. Onze zoon kreeg handvaten om zich beter te kunnen uiten en opstellen binnen bepaalde situaties. Het was heel fijn hoe er elke keer heel duidelijk werd gecommuniceerd over het behandelde zodat we thuis hiermee verder konden."

Moeder van 2 jongens (13 en 16 jaar)

"Ik heb vanmorgen weer een gesprek gehad met de therapeut waar ik al liep voordat ik met GEZINSMAGIE startte. Ze zei dat ze het super mooi vond om mijn progress te zien en trots op mij is en denkt dat we na de zomer nog een eind gesprek kunnen doen. Wilde het met je delen. Want dit is wat jij en dit programma met mij doen. Dank je wel daarvoor!"

Mama van 2 kids

" Het heeft rust gegeven. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen."

Mama van drie meiden (6, 8 en 10 jaar) 

NOG EVEN PRAKTISCH: 

Voel je na het lezen van deze webiste, dit is misschien wel wat voor ons? Dan zijn dit de stappen om te zetten:

1. Neem contact op via een van de button's op deze pagina.

2. We plannen samen een Magic Meeting in om te kijken of er een klik is. Voor dit traject heb ik maar een beperkt aantal plekjes dus ik wil zeker zijn dat we een goede match zijn.

3. Is de klik er? Dan plannen we meteen jullie kick off sessie in en ontvang je een héle uitgebreide vragenlijst zodat we goed voorbereid van start kunnen.

4. Tijdens de kick off sessie ontvang je je cadeaupakket en plannen we ook meteen alle verdere sessies in.

5. Na de kick off sessie ontvang je je inlog gegevens van het GEZINSBOOST programma zodat jullie ook daarmee aan de slag kunnen.

 

Gaan jullie met mij mee op deze reis naar de magie van jullie gezin?

Ja, dit wil ik!

GEZINSMAGIE

Ontdek de magie van jouw gezin!

INVESTERING IN JOUW GEZIN

€ 1197,-

Of betaal in 3 termijnen van € 419,-

 • Vrijblijvende Magic Meeting.
 • Een uitgebreide kick off vragenlijst. 
 • Een kick off sessie van 2,5 uur.
 • Een cadeaupakket twv 80 euro.
 • Zes 1 op 1 sessies van 1 uur
 • Non-stop coaching via whats-app.
 • Een jaar lang toegang tot GEZINSBOOST  twv 700 euro.
 • Toegang tot de online community .
Plan hier meteen die Magic Meeting in!

Misschien zijn er toch nog vragen die onbeantwoord gebleven zijn na het doornemen van de website.

Hieronder vind je een aantal van de meest gestelde vragen over dit traject: