GEZINSBOOST  PROGRAMMA

Van onrust, ruzie, frustratie en verdriet in je gezin naar gezelligheid, rust en verbinding met elkaar.

Je kunt op ieder moment instappen. Je gaat in 4 maanden tijd een blijvende verandering binnen jouw gezin creëren. Ben jij er bij?
Ja ik doe mee!

Wil jij ook zo graag weer gezelligheid in huis?

Maar is het vaak allesbehalve gezellig? Misschien klinkt dit dan wel herkenbaar voor jou:

 •  Vaak is er ruzie, onenigheid en een negatieve sfeer in je gezin.
 • Je merkt dat je kinderen niet lekker in hun vel zitten.
 • Jij voelt je een groot gedeelte van de tijd uitgeput, machteloos, gefrustreerd en vooral helemaal niet happy.
 •  Je reageert vaak op een manier op je kinderen waarvan je eigenlijk weet dat het niet helpt. Maar hoe je het dan anders zou moeten doen weet je ook niet. 

Je hebt waarschijnlijk al heel veel dingen geprobeerd om verandering teweeg te brengen en om het weer gezellig te krijgen in huis. Maar je raakt telkens net de verkeerde snaar. Hierdoor lijkt het soms alsof het nooit gewoon eens gezellig kan zijn samen. 

Zowel jouw kind als jij verdienen het om dat fijne gezin te hebben waarin iedereen zich thuis voelt!

Tijdens dit programma gaan jullie zelf aan de slag met jullie situatie. Samen weer de weg vinden naar gezelligheid en verbinding in huis.

Ja dat wil ik!

Wat levert de GEZINSBOOST je op?

Wanneer je dit programma hebt afgerond dan zul je merken dat jullie:
 • Weer gezellig samen aan tafel kunnen zitten.
 • Geen ruzie meer maken om de kleinste dingen.
 • Een fijne dag kunnen hebben als jullie samen op pad gaan.
 • Meer begrip hebben voor elkaar.
 • Weer lekker samen kunnen lachen.
 • Het weer fijn vinden om samen thuis te zijn. 
 • Open kunnen zijn naar elkaar, je kinderen durven je weer in vertrouwen te nemen. 
 • Ook elkaars leuke kanten weer zien.
 • Er echt voor elkaar kunnen zijn.
 • Op een fijne manier met elkaar kunnen communiceren.
Gezinsboost is jouw opstapje naar een gelukkiger gezin!

Het is tijd om écht voor je gezin te kiezen!

Vanuit verbinding met jezelf weer in verbinding komen met elkaar

WAT HOUDT HET GEZINSBOOST PROGAMMA IN?

 • 4 maanden lang iedere twee weken een nieuw thema.
 • Iedere 2 weken masterclasses, opdrachten, meditaties en oefeningen.
 • Je gaat aan de slag, alleen óf met het hele gezin.
 • Een online community voor persoonlijke ondersteuning, support van andere ouders, antwoorden op ál jouw vragen en live sessies waarin je gecoacht kan worden door Nicole - de Gezinstherapeut.
 • Tijdens de laatse week een live online BOOST sessie (1 op 1) met Nicole - de Gezinstherapeut.

Wat ga je leren tijdens het GEZINSBOOST programma:

Tijdens deze 4 maanden ga je echt samen de diepte in. Je komt erachter waar jullie patronen vandaan komen en wat je kan doen om hier vervolgens verandering in aan te brengen. Je gaat aan de hand van praktische oefeningen, meditaties en masterclasses heel veel leren over jezelf en over hoe jij jullie gezien het liefste zou zien. Vervolgens ga je dit allemaal binnen je gezin toepassen om die échte blijvende verandering voor elkaar te krijgen.

Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen! Tijdens de live online Q&A's via zoom en tijdens je live BOOST sessie kun je alle vragen die je tegen komt bij me neerleggen. Ik ben er voor je tijdens het hele proces! 

 

Dit is hoe de 4 maanden eruit zullen zien:

WELKOM

Direct na je aanmelding ontvang je een video en kan je meteen aan de slag. Waar lopen jullie tegen aan? Wat mag er anders?

THEMA #1   

Wie ben ik?

Wie ben je nu eigenlijk diep van binnen? Hoe verbind je je daarmee? 

THEMA #2

Hoe voel ik me?

Leren luisteren naar jouw lichaam. Wat voel je eigenlijk en wat doe je daarmee?

THEMA #3

Hoe praten wij met elkaar?

Hoe communiceren jullie met elkaar en hoe zouden jullie dit anders kunnen doen?

THEMA #4

Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?

Kom er achter welke overtuigingen jij hebt die voor de patronen binnen je gezin hebben gezorgd. Waar komen deze vandaan? En passen ze wel bij jouw echte ik?

THEMA #5

Wat geef ik mijn kinderen mee?

Welke normen en waarden geef je je kinderen mee, wat vind jij belangrijk? En past dat bij wat jouw kinderen nodig hebben?

THEMA #6

Wat wil mijn kind mij vertellen?

Wat is het dat mijn kind mij spiegelt in zijn/haar gedrag?

THEMA #7

Wie heeft welke rol binnen mijn gezin?

Hebben jullie allemaal de juiste rol binnen je gezin? Wat zou je kunnen doen zodat iedereen weer op zijn eigen plaats komt te staan?

THEMA #8

BOOST-SESSIE

Alles wat jullie in kaart hebben gebracht gaan jullie samen verwerken in een BOOST-plan voor de toekomst! Je hebt hiervoor een live-BOOST-sessie met mij ter ondersteuning.

Ik schrijf me in!

HOE WERKT HET GEZINSBOOST PROGAMMA PRECIES?

 • Zodra je je aanmeldt ontvang je een mail met je inlog gegevens voor de online omgeving.
 • Iedere twee weken staat er een nieuw thema voor je klaar.
 • Je kunt dan meteen aan de slag, in je eigen tempo.
 • De online modules bestaan uit Masterclasses (video's), werkboeken om je opdrachten in te verwerken, meditaties en oefeningen die je alleen of met je gezin samen kunt doen.
 • Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunnen aan (bijna) alles mee doen. Wanneer dit niet mogelijk is zal er een aparte opdracht zijn die je (samen met) je kinderen kunt doen. 
 • Je krijgt toegang tot de online community waar alle ouders in zitten die deelnemen of hebben deelgenomen aan het programma. Je kunt hier al je vragen neerleggen maar deze groep is ook heerlijk als support! Minimaal 2 keer per week zal Nicole hier alle vragen persoonlijk beantwoorden. Ook zal ze met regelmaat 'live' gaan in deze community. Tijdens deze momenten kun je live gecoacht worden en samen naar jullie gezinssituatie kijken.
 • In de laatste week heb je een live BOOST sessie met Nicole - de Gezinstherapeut. Je plant deze zelf in op een moment dat het voor jou uitkomt. Deze sessie is online of offline in mijn praktijk in Goirle.

SAMEN MET JE GEZIN 

Het mooie aan dit programma is dat je het zowel als ouder alleen kan volgen, maar je kunt je kinderen ook betrekken in het proces. Het wordt dan echt een boost voor het hele gezin. Samen werken aan een fijnere sfeer in huis. 

Want het is voor niemand fijn als er zo vaak spanning hangt in huis.

Doordat je 12 maanden toegang blijft houden kun je het indelen zoals je wilt. Eerst zelf het programma doorlopen en vervolgens met het hele gezin. Of ieder op zijn eigen tempo. Je kunt hierin kiezen wat voor jullie past!

De oefeningen, meditaties en opdrachten zijn zo gemaakt dat ze voor iedereen vanaf een jaar of 10 uit te voeren zijn. De masterclasses zijn gericht op jou als ouder, vervolgens kun je samen met je gezin aan de slag met de toepassing ervan. 

Ik ben Nicole

Naast coach en therapeut ben ik ook moeder. Moeder van 2 prachtige mannetjes (en een hond). Zeker nu ik moeder ben voel ik aan alles, dit is wat ik te doen heb hier op aarde. Andere gezinnen helpen naar een fijne sfeer zodat iedereen zichzelf kan zijn. Zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Zodat iedereen zijn eigen plaats in kan nemen. 

Nadat ik in het onderwijs heel veel verschillende rollen heb mogen vervullen voelde ik, ik wil aan de basis staan. Aan de basis zodat ik kinderen kan helpen die vastlopen. En om dit echt goed te kunnen doen is het hele gezin daarin mee nemen zo ontzettend belangrijk. Zo is na een aantal jaar mijn kindercoachpraktijk veranderd in de Gezinstherapeut. 

Als coach en therapeut kun je me omschrijven als een zachte, krachtige, praktische vrouw. Die zich vanuit een holistisch oogpunt richt op het hele gezin.

Ik weet dat wanneer je durft te kijken naar jezelf, naar jouw échte zelf, dat dit zo ontzettend veel resultaat oplevert voor jouw gezin en voor jouzelf als mens.

Door vanuit die verbinding met jezelf de verbinding te maken met elkaar, ontstaat er magie! 

 

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER WERKEN MET DE GEZINSTHERAPEUT:

"Zinvol, voldoende handvaten gekregen waar we mee verder kunnen. Ik voelde me prettig bij je en 'vertrouwd' om mijn verhaal te kunnen doen. Zonder oordelen heb je daar tips en adviezen voor gegeven."

- Mama van twee jongens (8 en 11 jaar ) -

 
 

"Het heeft rust gegeven. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen."

- Mama van drie meiden (6, 8 en 10 jaar) -

 
 

"Onze zoon heeft het traject als zeer prettig ervaren. Hij ging er graag, zonder tegenzin, naartoe. Waarschijnlijk omdat hij merkte dat hij handvaten kreeg om zichzelf beter te kunnen uiten en opstellen binnen bepaalde situaties."

- Mama van een zoon van 13 jaar -

 
 

"We zijn echt een andere weg ingeslagen. De gesprekken en oefeningen met jou hebben ons echt aan het denken gezet. Er is geen sprake meer geweest van een escalatie. Ik wil je graag bedanken voor wat je voor hem en dus ook voor ons hebt gedaan!!"

- Mama van een pittige puber -

 
 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Heb je soms het idee dat je al zo ontzettend veel hebt geprobeerd om dat fijne, warme, liefdevolle gezin te creëren? Maar dat eigenlijk niets van wat je geprobeerd hebt écht blijvend resultaat heeft opgeleverd?

Lukt het je ondanks alles wat je al hebt ingezet maar niet om je kinderen te helpen? Blijven ze zich boos, gefrustreerd, verdrietig en onbegrepen voelen. Volgen de ruzies elkaar op en er hangt eigenlijk altijd wel een vervelende spanning in huis?

Zie je dat je kinderen zich terugtrekken, uit verbinding met je gaan? En merk je ook aan jezelf dat je steeds vaker het idee krijgt 'zo wil ik het niet langer'? 

Dan is dit programma zeker wat voor jou!

Je gaat samen aan de slag om een stevige basis neer te zetten. Om weer in verbinding te komen met elkaar. Dit doe je met kennis over de oorsprong van jullie patronen, zodat je er verandering in aan kan brengen.

Jullie kunnen dit!

 

Ja ik kan dit!

INVESTERING IN JE GEZIN

Want dat fijne gezin is ook voor jou mogelijk!

NORMAAL: 700,- euro

Of betaal in 12 termijnen van 60 euro

 • Iedere twee weken een nieuw thema vol met informatie, inspiratie, opdrachten en meer.
 • Twee wekelijkse live groeps Q&A
 • Werkboek bij iedere module
 • Downloadbare meditaties 
 • Afsluitende live sessie

PRE - SALE: 497,- euro

Of betaal in 12 termijnen van 44 euro

  • Iedere twee weken een nieuw thema vol met informatie, inspiratie, opdrachten en meer.
  • Toegang tot de online community.
  • Werkboek bij iedere module
  • Downloadbare meditaties 
  • Afsluitende live sessie

  BONUS: Kick off 1 op 1 sessie van 1,5 uur om het programma met een BOOST te starten.

JA, HIER MAAK IK GRAAG GEBRUIK VAN

WELLICHT ZIJN ER NOG VRAGEN DIE ONBEANTWOORD ZIJN GEBLEVEN?

Kijk hieronder of jouw vraag er tussen staat, zo niet dan mag je me ook altijd even een berichtje sturen of een kennismaking inplannen. Dan beantwoord ik je vragen en denk met je mee!