Soms weet je het als ouder even niet meer.

Je merkt dat je steeds vaker uit frustratie reageert op je kinderen. Je wil meer ontspanning ervaren als ouder, maar waar begin je?

Vraag hier jouw gratis e-book aan:

 

Wat gaat dit boek je brengen?

Met het lezen van dit boek zul je merken dat je innerlijke OER-ouder weer even aangezet wordt. Je zult merken dat de tips die je gaat lezen wellicht geen tips zijn waar je nog nooit van hebt gehoord. Maar om ze weer even zo onder elkaar te zien staan? Dat zet iets in werking! 

Je vindt in dit gratis e-book de 3 tips die ik altijd als allereerste geef aan ouders wanneer ze frustratie ervaren in het ouderschap. Het zorgt ervoor dat je weer even op weg naar meer ontspanning geholpen wordt! 

 

Wie ben ik? 

 

Mijn naam is Nicole en naast coach en therapeut ben ik ook moeder. Moeder van 2 prachtige mannetjes (en een hond). Zeker nu ik moeder ben voel ik aan alles, dit is wat ik te doen heb hier op aarde. Andere gezinnen helpen naar een fijne sfeer zodat iedereen zichzelf kan zijn. Zodat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Zodat iedereen zijn eigen plaats in kan nemen. 

Nadat ik in het onderwijs heel veel verschillende rollen heb mogen vervullen voelde ik, ik wil aan de basis staan. Aan de basis zodat ik kinderen kan helpen die vastlopen. En om dit echt goed te kunnen doen is het hele gezin daarin mee nemen zo ontzettend belangrijk. Zo is na een aantal jaar mijn kindercoachpraktijk veranderd in de Gezinstherapeut.

Met mijn e-book wil ik je helpen om echt die eerste stappen te gaan zetten naar meer ontspanning in het ouderschap. Uiteindelijk zorgt dit natuurlijk ook voor een veel fijnere sfeer in huis voor iedereen!

Volg me op instagram voor nog meer gratis tips en inspiratie!